2011. május 28., szombat

Bari fekete acél tűzhely-von Hase köztük 1 Szent Buchholz

Bari fekete acél tűzhely-von Hase, ebből 1 St. Buchholz:
- Acél Nyúl / modell BARI-fekete
- Vásárlás dátuma 2006/07/04 (csak 5 éves!)
- Új ár € 2700
- Névleges teljesítmény 6 kW
- Ami a saját tengelye körül
- Alátét megtisztítja a magas égetési leginkább a saját (nagyon kényelmes!)
- Szuper jövedelem, sem károkat tisztítani (Dichtungsfilz és ajtó tavasszal volt az ajtó helyett 2 év alatt a vevőszolgálat, és csak a kövek a tűz a területen a VLT néha cserélni, már megtört 5 éves használat szokásos enyhe crack, nincs darab. és nem funkcionális korlátok! rendelkezésre álló körülbelül 125 €)

A teljes leírás és utasítás, valamint az eredeti számlát a Neckar, Germering. Többet http://www.hase.de/de, de, 7, Bari, kaminofen.html.

Talán egy másik 1 A legtöbb tűzifa (bükk fa split 25 darab; fennmaradó összeg attól függ, hogy az időjárás a következő 4 hét), 1 komplett 4 db kandalló szett (NP € 89) is.

Fix ár 1.500 €

A tűzhely és a fa kell felgyorsult Karl területen Dachauban legkésőbb 2011/06/29, ahogy haladunk, és, sajnos, sajnos, sajnos, nincs lehetőségük, hogy vegye. Nagyon élveztem a sütő nagyon, főleg a különösen nagy ablakkal, és a rotációs lehetővé teszi korlátlan betekintést a tüzet. Megvan a közép-sorház teljesen fűtött azt, ki csak a fürdőszobai radiátor kapcsolót. Van egy kis csoda hőt. Különösen a nyáron hűvösebb napon, gyorsan vesz egy kellemes meleget!

Adok neki szívesen, de nincs értelme, mint már az új lakásban kémény nélküli.
Ár: 1500 Ft