2012. január 15., vasárnap

Riasztórendszer 45.000 Ft kompletten felszerelve - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Új, angol gyártmányú Pyronix Matrix riasztórendszer 1 év garanciával. A rendszer későbbiekben bármikor tovább bővíthető. MABISZ minősítéssel rendelkezik. A rendszer tökéletesen alkalmas kisebb panel vagy garzon lakások védelmére. Mivel bővíthető, ezért nagyobb lakások védelmére is alkalmas. Távfelügyelethez beépített kommunikátorral rendelkezik (vezetékes telefon vonal esetén használható), vagy GPRS modul használatával vezeték nélküli távfelügyeleti átjelzésre alkalmas.
A telepítéseket minden esetben megfelelő szaktudással és engedélyekkel rendelkező kollégák végzik, természetesen számla ellenében. A rendszerre 1 év garancia érvényes!
A szett tartalma:
1 db Pyronix Mátrix 6-os vagy 424-es központ.
1 db MX-LDC IKON kezelő).
1 db doboz (fém).
1 db Pyronix DQ mozgásérzékelő.
2 db nyitásérzékelő (fém dobozhoz és ajtónyitásra).
1 db beltéri sziréna (szabotázsvédett).
1 db 4, 5 Ah 12V akkumulátor (zselés).
1 db 30VA tápegység.
Figyelem!
A rendszer központi vezérlő és kezelő egysége cserélhető más gyártó termékére: DSC 585 vagy PARADOX SP4000. A rendszer ára telepítés nélkül 26. 000 Ft+áfa, budapesti átadással.
Amennyiben ezzel a lehetőséggel kíván élni, kérjük jelezze az üzenő falon és mi létre hozunk egy egyedi aukciót.
Minden további mozgásérzékelő  felszerelése: 5. 000 Ft+áfával növeli a végösszeget.
A meghiretett ár Budapest és agglomerációs körzetére vonatkozik. Távolabbi telepítésektől sem zárkózunk el hiszen országos cég vagyunk, de minden esetben külön megállapodás kérdése a telepítési és kiszállási díj.
Szerelés a megrendeléstől számított másfél héten belül. A rendszerhez GPRS távfelügyelet kivonulószolgálattal már 4. 300FT+áfa/hó. -tól, hűségidő nélkül!
Mielőtt leütné a terméket inkább kérdezzen a félreértések elkerülése végett. A meghirdetett felszerelési és szett ár bruttó ár, de változhat a további igényeknek megfelelő mértékben.


Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-01 05:18
. Riasztórendszer 45.000 Ft kompletten felszerelve - Jelenlegi ára: 45 000 Ft