2011. június 3., péntek

Sértést / cipő / KÖNYVEK / üveg / Edények UAM értékesítésére!

Sértést / cipő / KÖNYVEK / üveg / Edények UAM értékesítésére!:
Az ajánlat legalább 3 méter férfi, női és gyermek ruházat (néhány új és még mindig a címkén / árcédulát) a ruhákat állványok, 1 doboz pulóverek, pólók, tenisz zokni (új), stb, a nők, a gyermekek és a férfiak cipő, egy nagy doboz Könyvek minden műfajban, poharak, edények és érdeklődés mindenki, és is minden érdekelt bolhapiacot. Az Úr csak 2 cikk nagyon jól konzervált, és kicsit kopott Lammnappalederjacken és egy selyem dzseki (gereinigt!), továbbá a gyermek ruházat részben új, vagy új, és lehet látni címkék! A férfi viselet között nagy méretben állnak rendelkezésre.

Ebben az összefüggésben, tudom különböztetni a barna, jó minőségű, mely csak a valódi le-bélelt férfi télikabát a férfiak épült több eladó. Ez a kabát volt a kezdete 2009 novemberében új €-529, - vásárolt és viselni de csak néhány alkalommal végére november 2009. Talán a pillanatban nem a megfelelő szezonban, de ... A téli lesz;))!

Esetleg. Ez az ajánlat valami * Bolhapiac * érdekelt, akik nem érdekeltek a szemetet áruk * *!

Továbbá, mivel új 1 Philips DECT 122 DUO telefon (alap + 2 kézibeszélő - Kábel TAE csatlakozódugót ki kell cserélni, valószínűleg azért, mert TAE dugó megszűnt csatlakozni a telefonhoz, hogy a régi telefon doboz) és a kombinált nyomtató / szkenner / Másolás a Marks testvérek (eredeti dobozban, és a fel nem használt, NP 279, - € - vásárolt a Staples), hogy megszerezzék VHB.

Ha érdekel, kérem lépjen velem kapcsolatba e-mailben.

Köszönöm a figyelmet.

Tisztelettel:
Ár: VB